Премии в "Левски" и ЦСКА - само при трофеи


Премии в "Левски" и ЦСКА - само при трофеи

1301 0

Българските грандове "Левски и ЦСКА са обединени още в една насока - изплащането на премии на играчите от ръководството. Според вестник "7 дни спорт" и "сини", и "червени" ще видят допълнителни бонуси към заплатите си само при спечелването на трофеи. Както е известно, на "Герена" шансът за отличие е в турнира за Купата на България, а на "Българска армия" - шампионската титла.

Според изданието председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов е решил да спре изплащането на премии за успехи в първенството. Така или иначе той не ги плаща редовно, но отсега няма и да обещава. Томов е на мнение, че титлата сама по себе си е достатъчно мотивираща за футболистите.

Както е известно, Томов има да дава по няколко бонуса за успехите срещу "Левски" през миналия сезон, които потънаха във времето. Треньорският щаб начело със Стойчо и сина му обаче са взели премии за част от срещите, отбелязва изданието.

В лагера на "сините" е имало известни надежди, че премии ще има и за класирането на 1/2-финалите. Никой от играчите обаче не е посмял да се обърне към спортния директор Георги Иванов и да го попита ще има ли нещо допълнително.

Георги Иванов обяви още в началото на сезона, че бонуси за играчите ще има само при постигнати високи резултати, които включват спечелване на купата и възможно най-предно класиране в "А" група.

Гонзо намали драстично разходите след завръщането си на "Герена“ и премахването на бонусите на играчите бе една от първите му мерки. До момента през сезона "сините" получиха финансова инжекция само веднъж - при победата с 3:2 над Лудогорец на "Герена". Тогава обаче премията дойде от председателя на Управителния съвет Иво Тонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички