Преговарял ли е Стойчо Младенов за завръщане с ЦСКА?


Преговарял ли е Стойчо Младенов за завръщане с ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

1064 0

Стойчо Младенов разкри, че поддържа връзка със собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, но не е водил преговори за завръщането си в отбора.

"Всичко това, което беше (като слухове) за мен, за Станимир Стоилов и за Херо, не беше истина. Чувам се често с Гриша Ганчев, но всичко е в рамките на добрите отношения, колегиалното уважение", коментира Младенов пред bTV.

Младенов е имал три предложения от чуждестранни клубове и е избрал това на казахстанския "Кайсар" заради професионалното отношение и амбициите на ръководството за развитие.

Бившият треньор на ЦСКА определи като спекулации информациите от последните месеци, според които той, Станимир Стоилов и Димитър Димитров ще се завърнат в родното първенство.

Младенов не пожела да коментира процесите и резултатите на любимия си клуб, но обеща, че рано или късно ще разкаже своята истина за случилото се по негово време.

Треньорът е категоричен, че поне на този етап няма да привлича български футболисти в "Кайсар" и постави като цел пред новия си отбор класиране в първата шестица на казахстанското първенство.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички