Предстои ли нов скандал между двете дружества на ЦСКА?


Предстои ли нов скандал между двете дружества на ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

1681 0

Нов голям скандал може да избухне между двете дружества с името ЦСКА, които в момента водят подготовка.

ПФК ЦСКА, воден от Адалберт Зафиров смята да изиграе контрола на "Българска армия" на 23 юли - датата, на която тимът на Христо Янев трябва официално да бъде представен с двубой срещу Удинезе на същия стадион, информира Нова тв.

Държавата с 4 въпроса към Божков и Ганчев за дълговете на ЦСКА

"На 23-и със сигурност ще има контрола, но с кой не мога да ви кажа на този етап. Ще трябва противникът да е подходящ за нашето ниво и за представяне на "Българска армия". Не може да излизаме с някакъв отбор просто да играем така просто, трябва да подберем правилният противник съперника. Контролата е обявена за тук и трябва да бъде тук", заяви Зафиров.

"Другият отбор, доколкото знам, е заявил стадион "Васил Левски". Предполагам, че там ще си водят и някакви други контроли, не мога да разсъждавам върху някаква тяхна програма. Нямам тяхна програма, аз имам моя програма", допълни Зафиров пред телевизията.

Феновете се карат, бавят тренировката на "Армията"

Той е уверен, че до нова ескалация на напрежението на „Българска армия“ няма да се стига. Преди близо две седмици, се стигна до напрежение между фенове на ЦСКА заради това, кое от двете дружества подкрепят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички