Предпоследно решение на "Армията": Белчев остава начело, въпреки загубите


Предпоследно решение на "Армията": Белчев остава начело, въпреки загубите
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3618 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев ще запази пос­та си. Поне такова е настоящото решение на ръководството на „чер­вените".

Няма да е голяма из­ненада, ако Стамен Белчев бъде уволнен или функциите му бъдат иззети малко преди подновяването на сезона, ако ЦСКА-София се издъни в представянето на отбора пред феновете. Това ще стане идната събота, когато на „Армията" „червените" ще напра­вят генерална репети­ция срещу македонския Шкендия Тетово, пише "Меридиан мач".

Ста­мен Белчев си навлече гнева на шефовете, след като отборът му от­несе общо 8 гола в контролите с руския Рубин (2:4) и корейския Сувон (0:4). Ако приемем, че поражението от руснаците е нещо що-годе нормално, то размазващата загуба от азиатци­те е направо шокира­ща.

Ръководството на ЦСКА не е ужа­сено само от загуби, а най-вече от начина на постигането им, а и от самата игра на отбора по време на подготовка­та. „Червените" бяха много слаби срещу Сувон, а в представянето им нямаше напредък и в последната контрола на испанска земя, в коя­то отборът загуби от датския Сьондерийске с 0:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички