Португалски клуб изнудва ЦСКА за половин милион


Португалски клуб изнудва ЦСКА за половин милион
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1021 0

Ръководството на Беленензеш се опитва да извива ръцете на ЦСКА за халфа Рубен Пинто. Това разкри едно от водещите португалски спортни издания -"Рекорд".

25-годишният халф беше преотстъпен на "червените" през миналия сезон, но договорът за наем изтече, а той има контракт за още две години с Беленензеш. Според "Рекорд" ЦСКА желае да запази португалеца в състава си, но от настоящия му клуб нямат намерение да пускат отново под наем юношата на Бенфика и искат трансферна сума.

Тя вече е била обсъждана между двете ръководства. Въпросът е, че португалците искат поне 500 000 евро за правата му, което се вижда твърде много на ЦСКА.

"Рекорд" пише още, че ако трансферът не бъде осъществен, Пинто трябва да се яви на първата тренировка на Беленензеш, а това е желание лично на треньора Домингош Пасиенсия.

Халфът, който изигра силен сезон в България и вкара два гола в 27 мача, пък продължава да чака развитие по случая, докато е във ваканция. Той е бил уведомен, че ако ЦСКА плати исканата сума от Беленензеш, може да се върне директно в България след края на почивката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички