Португалец заменя Кирил Десподов на "Армията"?


Португалец заменя Кирил Десподов на "Армията"?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5612 0

Атакуващият полузащитник на португалския Виктория Гимараеш - Тозе, е една от опциите пред ръководството на ЦСКА за заместник на Кирил Десподов, твърди "Тема Спорт". Столичани получиха рекордна трансферна сума за своя голмайстор и са твърдо решени да инвестират в нов офанзивен играч.

Консултантът на "червените" Люпко Петрович в началото на седмицата в Португалия, за да проследи именно изявите на Тозо. Въпреки това португалецът може и да се размине с "Армията". Припомняме, че изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви, че клубът няма готов вариант за запълване на дупката, оставена от Десподов.

През тази кампания Тозе има на сметката си 17 мача, в които е успял да отбележи пет гола и е записал три асистенции. Португалецът се подвизава успешно както на десния фланг, така и зад нападателя. Друго предимство за ЦСКА е договорът на Тозe с португалския тим, който изтича през лятото.

Междувременно стана ясно каква е истинската трансферна сума на Кирил Десподов, а тя на практика го превърна в най-скъпия трансфер на ЦСКА. Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички