Плашещо: Цивилен бе разкървавен от фенски капан преди ЦСКА - Левски


Плашещо: Цивилен бе разкървавен от фенски капан преди ЦСКА - Левски
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

3597 0

За плашещ случаи по улиците на София бе разказано от потърпевш. Той е пострадал часове преди голямото столично дерби между ЦСКА и Левски, което ще започне в 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в центъра на столицата.

Според потърпевшият става въпрос за проява на привърженици от един от двата отбора, като не се посочва кой точно. Той е пострадал, след като е опитал да премахне стикер на футболен клуб от съвсем нова улична табела.

Оказало се обчаче, че под лепенката имало подлепено бръснарско ножче, което е било счупено на две и скрито по начин, по който ако някой понечи да махне стикера, ще се пореже.

Още: Иван Андонов аут от групата на Левски за дербито с ЦСКА, Асен Митков и Николай Михайлов се завръщат

Цивилният е пострадал по този начин, като разказва, че е потърсил помощ в близко частно лечебно заведение, където разрезът му е бил промит, поставена му е лепенка и е получил инжекция против тетанус. Ето и целия разказ:

Цивилен е пострадал от капан на футболни фенове

"Видях стикер на футболен клуб върху съвсем нова улична табела и реших, че трябва да го махна, защото не му е там мястото. Това е в близост до един от столичните молове. След като хванах да я отлепя, изведнъж нещо ме прободе, усетих силна болка в пръста на дясната ръка. В първия момент останах с впечатлението, че съм се порязал на хартията. Но с изненада установих, че под лепенката е подлепено бръснарско ножче. То беше счупено на две и така скрито, за да може, който понечи да махне стикера, да се пореже

Неприятна случка. Единствената ми цел беше да премахна стикера от табелката на улицата, за да не се лепят подобни лепенки, които на места буквално са скрили имената на улици и площади. Всеки вижда, че в София, европейска столица, почти няма ненадраскана табелка, налепена с всевъзможни стикери, драсканици и др. Буквално ножчето се заби в пръста ми и раната беше доста дълбока. Незабавно потърсих лекарска помощ в близко частно лечебно заведение. Там ми промиха прореза, залепиха го и ми биха инжекция против тетанус.

Легендата на ЦСКА - Георги Денев, каза пред Sportlive какво ще е "идеално" да се промени в клуба и защо битката за титлата свърши рано

Предупреждавам всички да имат едно наум и да знаят какво може да ги очаква на гърба на такива лепенки, поставяни от футболни хулигани. А „гениалните умове“, които им е дошла подобна идея, да ги попитам: Ако на вас се случи или на ваш близък, ваше дете, как бихте реагирали или ще останете доволни от случката? Едно бръснарско ножче може да направи жестоки поражения на потърпевшия" - споделя той пред "Телеграф". Мачът между ЦСКА и Левски ще можете да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички