Пламен Марков подозира заговор срещу ЦСКА


Пламен Марков подозира заговор срещу ЦСКА

1382 0

Дълговете на ЦСКА не са от тази година. Те са трупани в продължение на години. Как е даван лиценз на ЦСКА през това време? Аз подозирам, че е имало някаква друга причина, за да се дава лиценз, не е заради феновете, обяви спортният директор на клуба Пламен Марков.

Според него мирното шествие, което организираха „червените фенове“ за спасение на отбора, е показало силата на клуба.

„Това шествие показа силата на ЦСКА. Ние показахме, че търсим обединение. ЦСКА има нужда повече от всякога от такова обединение. Ние ще водим политика за обединяване на нашите редици. Има достатъчно компетентни институции, които да кажат кой е виновен за това, което се случва с ЦСКА“, каза шефът на „червените“.

"Държавата може да даде подкрепа ако иска да помогне на тези хора, които се бяха събрали днес. Разбира се, стига да не се нарушава българското законодателство. Считам, че изявленията, които се дадоха за отказа на мача от страна на Витоша Бистрица, имаха известна политическа цел. Днес нямаше такова нещо“, добави ръководителят във връзка с това, че „бистришките тигри“ отказаха участие в мача срещу „армейците“ и така бе присъдена служебна победа на тима от "Армията".

„Българският футболен съюз води футбола в лоша посока и резултатите от последните години потвърждават това. Радвам се, че успяхме да се организираме и да покажем, че сме много и искаме ЦСКА да има добро бъдеще“, завърши Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички