Пламен Марков: Искаме да изградим един боеспособен отбор


Пламен Марков: Искаме да изградим един боеспособен отбор
Снимка: БГНЕС

927 0

Селекцията на ЦСКА за новия сезон още не е приключила. Това обяви новият изпълнителен директор на клуба Пламен Марков. Марков сподели още, че "армейците" водят преговори с някои от настоящите си играчи.

"Виждате групата, с която тръгваме на лагер. Това ще са момчетата, които ще играят за ЦСКА. Естествено, селекцията ще продължи - разговаряме с още няколко футболисти, от които очакваме окончателното им решение. Искаме групата да е от 25 състезатели, като от тях 22-ма ще бъдат полевите футболисти и трима вратари. Всички договори с играчите не могат да бъдат за повече от една година, като това е по наредба от футболния съюз. Така че всеки един аматьор сключва аматьорски договор за срок от една година. Убедихме футболистите с подходящи разговори, че ЦСКА ще се бори по възможно най-бързия начин да се завърне там, където подобава на този клуб", заяви Пламен Марков.

Новият изпълнителен директор разкри през репортерите, че селекцията се прави с негово одобрение и че отбора ще изиграе 8 контроли до започването на новия сезон.

"Селекцията се прави от спортно-техническия щаб с мое одобрение. Ние сме екип и работим в пълно съгласие. Предвидили сме осем контроли за подготовката на отбора, както знаете, за първите две сме се уговорили. За следващите ще търсим съперници и предстоят преговори", пояни той. 

"За спокойствие не може да се говори, защото целта е връщане в професионалния футбол възможно най-бързо. В момента искаме да се изгради един боеспособен отбор, който по категоричен начин да се завърне в "Б" група", завърши бившия национален селеционер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички