Пламен Марков: Гледам положително на сливането с Литекс


Пламен Марков: Гледам положително на сливането с Литекс

1086 0

"Не виждам причина ЦСКА да не продължи да играе на "Българска армия”. Това каза изпълнителният директор на клуба Пламен Марков, като допълни, че приема положително сливането с Литекс.

Днес "армейците” дадоха пресконференция преди старта на лятната им подготовка.

"Аз приемам положително сливането с Литекс, след като това касае позитивното развитие на клуба. От създаването си нашия клуб се е преименувал многократно по една или друга причина. С днешна дата това е, което се случва. Феновете ни искат да виждат отбора там, където му е мястото. Мисля, че ЦСКА трябва да продължи развитието си, защото ЦСКА е начин на живот за много хора в България, които го показаха недвусмислено през последната година", коментира той.

ЦСКА замина за подготовка с 20 нови футболисти

"Дали ще играем на „Българска армия” ще го решат собствениците, т.е. Министерството на спорта. Този стадион е създаден за мачове и винаги на него е играл ЦСКА и не виждам причина да не продължи и сега. ЦСКА ще се подготвя и развива в посока да печели всички мачове. При нас не може да има други цели", каза Марков.

"Много ми се иска нивото на българския футбол да е по-различно от това в момента. В момента футболът ни не удовлетворява никого”, завърши директорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички