Пламен Марков : ЦСКА може да стане шампион още през този сезон


Пламен Марков : ЦСКА може да стане шампион още през този сезон

1310 0

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков изрази увереност, че шампионската титла на България е трудна, но постжима цел пред отбора още през този сезон.

„Нека първо да станем шампиони, защото това никак не е лесно. Още повече, че ние в момента сме в процес на изграждане на нов отбор, но ние ще вложим всички възможности и средства, с които разполагаме”, заяви Пламен Марков на пресконференцията при представянето на новия спонсор на ЦСКА "WinBet".

"Предвидени са солидни бонуси, ако станем шампиони. Но нека първо станем. Постигайки целта, нашите спонсори ще бъдат достатъчно благоразположени, така че футболистите и треньорите да бъдат достатъчно удовлетворени" финансово, коментира Марков.

ЦСКА официално представи още един спонсор (ВИДЕО)

Той взе отношение и по темата с хвърлените предмети по треньора на Черно море Георги Иванов –Гонзо, като заяви, че клубът не мое да остане безразличен към подобни прояви и ще се вземат необходимите мерки това да не се случва отново.

"Не можем да бъдем безразлични към тези прояви. Политиката на ръководството е в посока да бъдат предотвратени бъдещи подобни прояви, които само накърняват имиджа на клуба.

Ще вземем необходимите мерки, за да могат тези процеси да намалеят и да приключат", отсече Марков.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички