Пирин поиска наказание за Каранга и показа всичките му провинения (ВИДЕО)


Пирин поиска наказание за Каранга и показа всичките му провинения (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1649 0

От Пирин изразиха негодуванието си от липсата на наказание на нападателя на ЦСКА Фернандо Каранга след заседанието на Дисциплинарната комисия на БФС във вторник. Благоевградчани показа във видео всички провинения на бразилеца от срещата между двата тима и поискаха санкция. 

Във вторник председателят на ДК към БФС Юрий Кучев обясни, че няма наказание, тъй като съдията и делегата на двубоя на са сезирали ДК. Флавен рефер на двубоя бе Георги Димитров, а делегат Валентин Драгомиров.

Ето без редакторска намеса написаното в официалния сайт на Пирин:

Уважаеми привърженици на футбола, уважаеми колеги от футболните клубове в Първа лига,

ОФК Пирин ЕООД Благоевград категорично осъжда и възразява срещу липсата на наказание за състезателя на ПФК „ЦСКА-София“ – Луиш Да Силва Фернандо, за действията, провокациите и цялостно поведение по време на срещата от 25-ти кръг на Първа Лига, между ОФК Пирин и „ЦСКА- София“.

Въпреки изобилието от видео и снимков материал, състезателят от отбора гост първо бе оставен на терена във всички 94 минути, а в последствие не бе дори порицан и наказан за поведението си спрямо съперникови състезатели и публика.

У нас буди огромно недоумение решението на Делегата на мача, Съдийския наблюдател и Главния рефер, поведението на състезателя Луиш Да Силва Фернандо да бъде оставено извън протокола и доклада.

Цялостното мълчание около действията на състезателя на „ЦСКА-София“ са изключително обидни за нашия клуб и привърженици.

Нееднократно, комисии към БФС са се самосезирали в подобни случаи. Настояваме, това да бъде така и в посочения от нас конкретен момент.

Към настоящата си позиция прилагаме снимков и видео материал.

П.С.

Оставяме без коментар съдийството в двубоя. Вярваме, че от съдийската комисия и специалистите, които работят в нея и около нея, ще бъдат забелязани десетките брутални греши в ощърб на нашия клуб по време на въпросния двубой", написа официалният сайт на Пирин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички