ПФЛ пуска нови 7000 "червени" билета за финала за Купата


ПФЛ пуска нови 7000 "червени" билета за финала за Купата

849 0

Привържениците на ЦСКА разграбиха всички налични досега билети за финала за Купата на България. ПФЛ пусна в продажба малко над 25 000 пропуска, а близо 3000 бяха разпределени между фенклубовете на "армейците". Тези талони за двубоя с Монтана на стадион "Васил Левски" на 24 май от 20:00 часа вече са изчерпани, като това се случи за по-малко от седмица, след като бяха пуснати във вторник.

Билетите за финала обаче не са свършили напълно. Според информация на "Тема Спорт", ПФЛ ще пусне нови 7000 билета за фенове на ЦСКА днес. Те ще са за Сектор Б, откъм В, и ще са на цена 10 лв. Ако и те бъдат напълно изкупени, лигата ще започне продажбата на пропуски за най-ниските редове (1, 2, 3 и 4) по трибуните.

В крайна сметка се очаква над 35 000 фенове на ЦСКА да бъдат на стадиона на 24 май. Отделно за привърженици на Монтана се продават общо 3000 пропуска. Отсега е сигурно, че финалът за купата ще е най-посетеният мач между български отбори през новия век.

От днес започва и разпределението на ВИП билетите. Определени бройки са запазени за ЦСКА, Монтана, БФС, ПФЛ, Национална спортна база... Те се продават по 150 лв. и са със заявка. Също със заявка се продават и пропуски за ложите в Сектор А точно под ВИП-а. Те са около 500 на брой и са на цена 40 лв.

От ПФЛ ще раздадат награден фонд за финала. Победителят ще вземе 30 000 лв., а загубилият - 20 000.

От футболната лига са прогнозирали разходите по срещата да са в размер на около 150 000 лв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички