Петър Жеков упрекна Стамен Белчев, посочи резерва в ЦСКА, която трябва да е задължителен титуляр


Петър Жеков упрекна Стамен Белчев, посочи резерва в ЦСКА, която трябва да е задължителен титуляр
Снимка: БГНЕС

4954 0

Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира началото на сезона за "армейците". Освен това, той обсъди и представянето на Стамен Белчев и призна, че един от резервните футболисти на "червените" задължително трябва да започва като титуляр всеки мач. Става въпрос за капитана Петър Занев.

"Аз мисля, че Стамен Белчев е много по-добър избор от Крушчич, но още не е влязъл в час. За мен съставът му трябва да започва от капитана Занев. Той е опитен играч, вдига отбора, може да иг­рае на различни пос­тове - в средата, отляво, дори по крило­то. И носи сигурност. Доволен съм, че имаме вече здрави и големи халфове в средата, стига с тези джуджета. Виждате, че в съвременния футбол няма добри футболисти под 1,80 м" - започна Жеков пред "Меридиан мач".

"Има мачове, в кои­то ЦСКА е длъжен да играе с двама на­падатели - когато е срещу по-слаби съ­перници. Срещу ЦСКА 1948 беше трудно, видяхте, че и Берое не можаха да ги бият. Те са опитни, стари кучета, знаят как да измък­нат каквото им тряб­ва. Трудно ще е и във Враца. Треньорът им е левскар, ра­ботил е и в Лудогорец. Ако тези малтийците дойдат само с местни момчета, трябва да ги бием като мече о дирек, но и те имат чужден­ци. Нека да внима­ваме" - завърши той.

Междувременно, оказва се, че ЦСКА ще плати над половин милион лева за услугите на Георги Йомов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички