Петрович е доволен от работата на Пенев: ЦСКА играе все по-добре


Петрович е доволен от работата на Пенев: ЦСКА играе все по-добре
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1146 0

Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович сподели, че определено вижда подобрение в представянето на тима при новия треньор Любослав Пенев, като това го доказват и резултатите.

"Отборът играе все по-добре и по-добре. И вярвам, че ще отиде много напред в развитието си. Тимът го очакват много важни битки с Черно море и Лудогорец в рамките на една седмица", заяви носителят на КЕШ с Цървена звезда за 1991 година пред "'

Наскоро той бе в Босна и Херцеговина, където е гледал предложени футболисти. "Постоянно работим. Процесът не спира", добави Петрович.

В същото време стана ясно, че новият шеф в ДЮШ на ЦСКА Пауло Кардозо ще участва активно в селекционните процеси в школата. Бившият треньор на Кристиано Роналдо в подрастващите формации на Спортинг Лисабон ще даде предложения за привличането на млади футболисти на "Армията". Той активно наблюдава мачове от детско-юношеския футбол, както и на националните гарнитури. Няколко таланти вече са хванали окото на Кардозо.

Само преди дни пък от ЦСКА изненадващо обявиха, че се разделят с един от треньорите си - ето с кого и какви са причините.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички