Пенев за жребия за ЛЕ: Няма да го тегля, за да не направя пак свободен ход - отиване и връщане


Пенев за жребия за ЛЕ: Няма да го тегля, за да не направя пак свободен ход - отиване и връщане
Снимка: БГНЕС

2126 0

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев коментира събитията при "червените" в свой собсвтен стил. Той засегна темата за новия наставник на тима, който все още не е ясен, както и предстоящия жребий за Лига Европа. 

 Вероятно ще го наблюдавам, а няма да го тегля. Да не направя пак свободен ход - отиване и връщане”, заяви Пенев на въпрос дали той ще тегли жребия", заяви Пенев. Припомняме, че миналата година почетният президент на тима пътува за жребия, но се върна безславно, тъй като в последния момент ЦСКА бе изваден от евротурнирите, а неговото място зае Дунав. 

За новия треньор на ЦСКА, легендата отговори така: „Рано е още. Вероятно до 2-3 дена ще има пълна яснота. Не познавате за първи път Левски и ЦСКА, и другите отбори. Работи се по този случай, не може без треньор да правиш състав. Ще има специално представяне по отношение на треньорите. Ако е българин, няма да има нужда от преводач. Ако е чужденец – двама преводачи". 

"Формата на Първа лига не го коментирам, все пак България си имаше традиция. Последните дни се коментира стил Холандия, стил Италия. Това просто ме учуди. България отдавна имаше свой стил от старото поколение треньори и футболисти. Аз нито съм професор, нито счетоводител, не мога да дам оценка на формата". 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички