Пенев за базите: Големи суми ще се инвестират, невероятни даже


Пенев за базите: Големи суми ще се инвестират, невероятни даже

1261 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира подписаният договор за ползване на базите. Според него с този акт се дава символичен старт на мащабни инвестиции и се слага точка на дискусията за приемствеността.

"Минахме през много перипетии, за да стигнем до този договор, но вече има пълен процент яснота по базите, което е най-хубавото. Собствениците ще могат по-добре да мислят за подобряването на “Армията” и Панчарево. Подписването на договора премина нормално, видяхте, че и министър Кралев уважи събитието, за което той многократно направи коментари през последните години. Големи суми ще се инвестират, невероятни даже, бих казал", заяви Пенев пред "Тема спорт".

"Планът на г-н Ганчев е много голям и иска всичко да е точно. Оттук какво ще стане, зависи изцяло от началството на клуба. Идеята е стадионът да се направи така, че да отговаря на европейските критерии, такова е и намерението на г-н Ганчев. “Армията” в този си вид вече е много стара. Ще се подобрят нещата и в Панчарево. Юношите ще са там и няма да ги крадат от Разград, Пловдив, Варна…Всичко ще е като по книгите. Това е поредната стъпка, с която се пресичат всякакви спорове кой е ЦСКА и други подобни. Сега е важно УЕФА да ни допусне до евротурнирите. Там има нерешен въпрос, дано скоро се реши. Пожелавам на футболистите да надградят в класирането, за да посрещнем подобаващо 70-годишния юбилей”, каза още Димитър Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички