Пенев: Накрая ЦСКА ще има 5 президенти


Пенев: Накрая ЦСКА ще има 5 президенти

1426 0

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев е изключително разочарован от ситуацията на "Армията" и дори той не е наясно с това, което става. Той разкри, че на стадиона могат да бъдат открити само "Бай Добри и бат' Сашо".

"Разбира се, че ще подкрепям и Локо и ЦСКА, независимо къде играят. Ние сме били също аматьорчета, така че...Сега обаче нещата са много по-болезнени, както за нас, така и за феновете. На "Армията" останаха само бай Добри и бат' Сашо, чат -пат се виждаме. На другата страна минавам, за да не изчезне музеят", сподели Пенев пред "Канал 3".

"Кой да питаме какво става с клуба? На портала няма никой...вратата е отворена...Има волейбол в залата, тенис, никой не излиза да каже поне една дума. Да пита: "Пенев, ти какво ще кажеш?" Нито един не виждам.

Учудват ме нещата, които стават в нашия футбол. Надявам се до края на тази седмица някои хора да обърнат внимание. Едни отбори, които са били цветът на нашия футбол, да има такова отношение...Просто е тъжно. Жалко, че се получиха тези неща. Не се реагира 80% процента обществено и се стигна дотук. До утре може би ще има още 5 президенти кандидати", каза още треньор №1 на 20-и век.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички