От Offenders нападнаха Георги Иванов и изразиха подкрепа към новото ръководство на ЦСКА


От Offenders нападнаха Георги Иванов и изразиха подкрепа към новото ръководство на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

9369 0

Организираните фенове на ЦСКА от фракцията Offenders обявиха позицията си преди баражния двубой, даващ право на победителя да участва в квалификациите за Лига на конференциите. 

Offenders категорични по темата

Срещата е от голямо значение за "червените", но в него ще срещнат големия дразнител ЦСКА 1948. Малцина очакваха 31-кратните шампиони да играят подобен плейоф и сега той се приема с огромно разочарование. 

От Offenders изразиха подкрепата си към новото ръководство и се надяват техните съмишленици да подкрепят отбора в петък от 20:00 часа. Срещата ще може да проследите и НА ЖИВО със SportLive.bg!

Позицията на Offenders 

"Приятели,

В петък предстои последният епизод от един филм на ужасите, който се надяваме да се увенчае все пак с щастлив край за любимия ни клуб и вече изтормозената обединена червена общност.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Преди време нееднократно обяснявахме за щетите, които предишното ръководство нанасяше ден след ден с аматьорското си управление на отбора. Протестирахме, бойкотирахме, пишехме за неудобните истини, но щраусът беше заровил главата си дълбоко в земята и не искаше да проумее какво реално се случва около него. Е, дори след като вече и официално тези хора ги няма, тяхното наследство и състоянието, в което оставят ЦСКА, е видно дори за слепите. Надяваме се повечето от вас вече са се убедили в правотата на думите ни, въпреки че бяхме нападани и осмивани от чужди и свои. Сега остана да изпием и последната горчилка докрай.

Няма да коментираме престъпните решения на корумпираното до основи БФС, водено от безспорно високоинтелигентния и добре образован свой президент от Столипиново. Търкулнало се гърнето и си намерило мургавото похлупаче. Кой ли не се опита да ни пречупи и съсипе през годините, та един морално фалирал и тежкозависим от трети страни слуга ли ще успее? Докато Червената стена е на своя пост, това няма как да се случи и тепърва ще го разбират всички.

Армейци, клише е, че преди зазоряване е най-тъмно. Клише е и че заедно можем да спечелим всеки един мач. Уви, остана да се надяваме носещите свещената червена фланелка статисти да намерят онази сила на духа, която ние намираме всеки един мач на трибуните, да дадат 150% от себе си и да завоюваме това, което ни се полага. Вярваме, че ръководните фактори ще направят необходимото, за да обяснят на играчите, че този мач няма друг изход, освен победния. Вярваме също, че червената общност ще бъде на стадиона, за да го види", написаха запалянковците в социалните мрежи. 

Вижте жеста на ръководството към феновете на ЦСКА!

Още: Густаво Бусато се разкая пред Уеслен Жуниор и феновете на ЦСКА (СНИМКА)

ЦСКА води преговори с 27-годишен бивш национал на Нигерия?

Футболист на ЦСКА е изиграл последния си мач - ръководството е ядосано

Георги Илиев с критика към ЦСКА и играчите: Истината е, че около 70% от тези футболисти нямат класа за тима

ЦСКА се вбеси на абсурдното наказание на Густаво Бусато, пуска жалба до БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички