От "ЦСКА Завинаги": С Томов вървим напред заедно, почваме Панчарево


От "ЦСКА Завинаги": С Томов вървим напред заедно, почваме Панчарево
Снимка: БГНЕС

1604 0

Председателят на сдружението "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков заяви, че търканията между тях и президента на ЦСКА Александър Томов са изгладени. Двете страни ще започнат работа по изграждане на базата в Панчарево през идната година.

"Господин Томов каза, че всички сме едно семейство, а в едно семейство винаги има търкания. Да се надяваме, че лошите неща са в миналото и ще вървим напред заедно", коментира Чакмаков, който присъства на коледното тържество на клуба.

Той коментира свършеното през изминалата година, както и приоритетите за 2015-а.

"Това бе трудна година извън футболния терен, но иначе трябва да сме доволни. Мисля, че отборът игра хубав футбол, бори се мъжки и много пъти победи Левски, което е от голямо значение за публиката. С абсолютно право сме на първо място в класирането".

"Можехме по-рано да завършим третото игрище. Ако имахме по-добра комуникация с футболния клуб, можеше да почнем и работа по Панчарево. Надявам се догодина да започнем да работим там. Не сме говорили с Томов за директна финансова помощ за клуба, а по-скоро именно за изграждане на базата в Панчарево, за да има къде отборът да тренира нормално", разкри предеседателят на "ЦСКА Завинаги".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички