От ЦСКА се похвалиха: Лидери сме в трите най-важни първенства


От ЦСКА се похвалиха: Лидери сме в трите най-важни първенства
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1065 0

Отборите на ЦСКА са лидери в трите най-важни първенства в България - Първа професионална лига, Елитната юношеска група до 19 години и Елитната юношеска група до 17 години, пише официалният сайт на "червените".

Мъжкият отбор, воден от Стамен Белчев, заема първото място в Първа лига с актив от 25 точки след 8 поредни победи, равенство и загуба.

ЦСКА U19 с треньор Ивайло Станев крачи уверено по пътя към защитата на титлата си от миналия сезон. "Червените" са единственият отбор от Елитната група, който все още не е допуснал загуба в шампионата. "Армейците" заемат първата позиция в класирането със 17 точки след 5 победи и 2 равенства.

Тимът до 17 години също е единственият непобеден отбор в Елитната група. Момчетата на Добромир Митов спечелиха 6 от седемте си мача до момента, като на базата в Панчарево бяха победени Лудогорец (3:1) и Левски (2:1). Трябва да се изтъкне и фактът, че с юношите ни, родени през 2001 година, играят и най-талантливите футболисти от набор 2002.

"Резултатите доказват, че както в мъжкия отбор, така и в Академия ЦСКА, се работи в правилната посока. В ЦСКА има юноши с огромен потенциал, които не спират да се развиват и дават големи надежди, че ще могат да се преборят за място в първия отбор", пишат още от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички