Още един бивш на ЦСКА наклепа България и "А" група пред света


Още един бивш на ЦСКА наклепа България и "А" група пред света

1290 0

Вратарят Томаш Черни, който бе футболист на ЦСКА преди два сезона коментира страната ни пред шотландския "Дейли Рекърдс". Чехът сега играе за Патрик Тистъл.

Черни споделя, че се радва, че бързо е напуснал българската "А" група.

"Прочетох за скандалите в България и изваждането на Литекс от групата. Това е един от най-силните отбори в страната и претендира, че "Левски", най-големият съперник на ЦСКА, е подкрепян от съдиите. По-лоши неща са се случвали в България, докато аз съм играл там и отбори не са били изваждани от първенството. Затова съм изненадан, но никога не знаеш какво можеш да очакваш от българското първенство", казва Черни пред шотландците.

"Наказанието е твърде драстично и не се съмнявам, че то ще бъде обжалвано поне три пъти, така че това не е краят на историята. Шотландия е съвсем различна и хубавото нещо тук е, че можеш да мислиш само за футбол", категоричен е вратарят.

"В България определено имат проблеми с хвърлянето на предмети. Ултрасите пращат към игрището фойерверки, монети и бутилки на всички мачове. Аз бях ударен от бутилка и след това факли покриха терена, но мачът бе прекъснат само за 10 минути, след което продължи. Много е трудно да се съсредоточиш, защото не знаеш как да се справиш с това", споделя бившият "армеец".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички