Опитен национал е сред трансферните цели на ЦСКА–София


Опитен национал е сред трансферните цели на ЦСКА–София

5220 0

ЦСКА ще се опита да привлече централния защитник Николай Бодуров, който преди дни разтрогна с Фулъм. "Червените" искат да се подсилят с опитен бранител, като националът е един от вариантите за ариергарда.

Бодуров бе желан и през лятото, но тогава не се договори за личните си условия с ръководството. След като остана без отбор обаче, защитникът може да размисли. Развитие около него би трябвало да има до петък.

Той е играл за Пирин (Благоевград) (2004-2009), Литекс (2009-2014), Фулъм (2014-2016) и в датския Мидтиланд под наем през пролетта ма тази година.

От ЦСКА следят ситуацията и около друг бранител - Станислав Манолев. За него първо бе обявено, че ще стартира лятна подготовка с ЦСКА, но това не се случи. После подписа с Том (Томск), но броени дни по-късно разтрогна и пак е свободен агент. Интерес към него проявява и Левски.

Заговори се още, че "червените“ може да привлекат бившето крило на Лудогорец Дани Абало, но това не бе потвърдено от Борисовата градина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички