Официално: Нов търг за емблемата през април


Официално: Нов търг за емблемата през април

900 0

Синдик Дора Милева не само няма да се откаже от длъжността си във фалиралото "ПФК ЦСКА АД" след грозните събития от стадион "Българска армия" в четвъртък, но ще насрочи нов търг за активите на ЦСКА през този месец.

Пред bTV тя беше категорична, че ще докаже, че България е държава със закони, а наддаването може да се очаква около 20-и април.

"Ще преосмисля решението си, след като дам показания в понеделник. Призована съм, ще отида където е необходимо в СДВР, ще дам показания и тогава мога да преосмисля, тъй като това трябва да приключи веднъж завинаги. Проклятието на Росен Животното ме застигна, разболявам се.

Съгласно закона търгът трябва да бъде не по-рано от 14 дни преди датата на продажбата. Следващата седмица е възможно да обявя търга. Ако го обявя на 4-5 април, това означава, че той ще се състои на 19 или 20 април, за да бъде спазен този 14-дневен срок. Нямам друга опция освен да го проведа по адреса на длъжника или канцеларията на синдика", каза Дора Милева пред медията.

Както е известно, в четвъртък трябваше да стане ясно бъдещето на емблемата, но от ЦСКА - София попречиха "с всичко позволено и непозволено", за да попречат да се проведе търгът в нормална обстановка. Те не допуснаха други лица, освен Гриша Ганчев, до канцеларията на "Българска армия", но въпреки всички заплахи Дора Милева отказа да даде старт на процедурата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички