Официално: Йорданеску се маха, ЦСКА има нов треньор


Официално: Йорданеску се маха, ЦСКА има нов треньор
Снимка: БГНЕС

5432 2

Ръководството на ЦСКА излезе с официална позиция за бъдещето на Едуард Йорданеску - той напуска отбора след равенството 1:1 с Верея. Временно Стамен Белчев - треньорът на дубъла - ще води "армейцит", докато не бъде назначен нов наставник.

След спешно заседание ръководството на футболен клуб ЦСКА взе решение да приеме предложението на старши треньора Едуард Йорданеску за разтрогване на неговия договор по взаимно съгласие.

До края на годината отборът ще бъде ръководен от треньора на ЦСКА II Стамен Белчев. Ръководството на ЦСКА благодари на Едуард Йорданеску и му желае лични и професионални успехи.

Стамен Димитров Белчев е бивш български футболист, нападател. Роден е на 7 май 1969 г. в Хасково. Играл е за "Хасково", "Локомотив" (Горна Оряховица), "Етър" и "Берое". В "А" група има 100 мача и 21 гола.

Треньорската си кариера започва в "Любимец", а след това е старши треньор на "Хасково". През 2016 г. влиза щаба на Любослав Пенев в "Литекс" (Ловеч). От лятото поема втория отбор на ЦСКА във Втора лига, уточнява официалният сайт на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички