Новият в ЦСКА залита и по проститутки, освен към чашката


Новият в ЦСКА залита и по проститутки, освен към чашката

2217 1

Най-новата покупка на Стойчо Мледенов - Стефан Николич, освен с любовта си към пиенето и нощния живот, се прочу и с още една своя "страст" - ходенето по бардаци.

Считаният на "Армията" за топ трансфер нерядко се е обръщал към услугите на жрици на любовта, а един от случаите става достояние и на румънските медии.

През 2011 година след злополучен мач на Стяуа в първенството Николич и негов колега отиват на обиколка из нощните заведения на Букурещ, а в ранните часове на сутринта се озовават и в бардак.

В 06:00 часа сутринта на мястото на хлува полиция, която прави няколко ареста, а само няколко минути по-рано самият Николич си е тръгнал. Това обаче не е спряло органите на реда да потърсят нападателя и той да даде показания в районно управление.

Шефът на Стяуа - Джижи Бекали, разбира за случая и едва не премахва черногореца от състава. Тези изцепки на нападателя обаче продължават и през 2013 той се сбогува с румънския тим.

Това е поредно разкритие за Николич, който от румънска телевизия беше хванат как повръща в такси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички