Новият шеф на ЦСКА обвинен за черно тото


Новият шеф на ЦСКА обвинен за черно тото

1453 0

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Николай Паслар е бил заподозрян от федерацията по борба, че е манипулирал свои двубои от Олимпиадата през 2004 г и европейското през същата година. В Атина Паслар пада в първия си мач от поляка Кристиян Брозовски.

Разбира се роденият в Молдова пехливанин отрича: „Полякът едва не ми отхапа ръката. Показах раната на рефера, но той каза, че нарочно съм си подложил дланта. "Според него след двубоя противникът не е можел да ходи. „Съдиите го подпираха като патерици, за да излезе от тепиха. Всеки да говори каквото си ще, но аз не съм се продал. „Наклеветиха ме", казва Паслар за случая, информира "Меридиан мач".

Александър Тодоров вече не е изпълнителен директор на ЦСКА

На европейското пък пада от грузинец, който се бори за Гърция. Съмненията, че продават мачове падат и върху Гуйдя, и Цопа, които напускат страната и се връщат в Молдова. Паслар обвинява и федерацията, че заради Серафим Бързаков го качват в по-горна категория, въпреки че колегата му е по-висок от него.

Интересно е, че преди повече от 10 години борецът бяга от настоящия си работодател Гриша Ганчев, който му даде абсурдното назначение на „Армията". По онова време Паслар се бори за тима на скандалния бизнесмен „Славия - Литекс", но бяга оттам в Сливен заради неплатени заплати.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички