Новата власт в ЦСКА започна да плаща, потърсиха и Чавдар


Новата власт в ЦСКА започна да плаща, потърсиха и Чавдар
Снимка: БГНЕС

1985 0

Новата власт в ЦСКА започна да покрива най-спешните плащания на "червените". През целия ден вчера се превеждаха пари към кредитори на "армейците", задълженията към които са критични за получаването на лиценз, информира "Преса". В късния следобед се очакваше заплатите си да получат и футболистите от мъжкия отбор.

На служителите в клуба бе обещано, че ще вземат част от забавените си възнаграждения още днес.

Босът на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров също изрази оптимизъм относно решаването на един от ключовите за лиценза казуси - този с дължимите на отбора му около 700 000 лв. като процент от продажбата на Ивайло Чочев в Палермо. Бившият депутат разкри, че с него се е свързал пълномощникът на новите инвеститори Борислав Лазаров.

"С Боби ще се срещнем утре (б.а. - днес). Все още не знам какво предложение ще отправят, но се надявам да постигнем споразумение", каза той.

Вчера и близката до фамилиите Манджукови и Инджови клубна телевизия обяви, че има сделка за акциите на ЦСКА. Те вече са прехвърлени на представителите на двете семейства - Лазаров и Милко Георгиев. Предстои промяната в разпределението на капитала да бъде вписана в Търговския регистър.

Все още не е ясно кои са бизнесмените, които ще се включат заедно с фамилиите в издръжката на "червените". Според Милко Георгиев обаче финансирането е осигурено поне до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички