"Няма как да започне сега": Потвърдиха, че демонтажът на "Българска армия" ще се забави


"Няма как да започне сега": Потвърдиха, че демонтажът на "Българска армия" ще се забави
Снимка: Официална фейсбук страница на Септември Тервел

1339 0

Преди пет дни от ЦСКА пуснаха актуализирана информация за стадион "Българска армия". Тогава съобщиха, че е приключила тръжната процедура по избиране на фирмата, която ще демонтира старото съоръжение и вече е подписан договор с изпълнителя.

Тогава съобщиха още, че демонтажът започва на 1-ви април и ще продължи приблизително четири месеца. Денят дойде, но на "Българска армия" няма нито багери, нито кранове, нито никаква строителна техника.

Кога точно започва демонтажът на стадиона на ЦСКА - "Българска армия"?

Демонтажът на "Армията" се бави

Представители на фирмата, която отговаря за демонтажа - "Ростер", хвърлиха разяснение върху случващото се. Техни хора са около стадиона още от сутринта - около 9 часа. А шеф във фирмата е говорил с хора от ръководството на ЦСКА и ги е помолил до 48 часа да изнесат всичко, което е останало, съобщават колегите от "блиц".

Още: Съдийските наряди: Кабаков на Лудогорец - Левски, пратиха Чинков на ЦСКА - Локомотив Пловдив

След това вече ще започне същинската част и багерите ще влязат. От фирмата са обяснили пред изданието, че няма как да се започне веднага в деня, който е обявен. Имало още неща за махане и клубът има два дни, за да приключи с това окончателно, защото след това всичко оставено ще отива на боклука.

"Няма как да се започне на секундата в деня, който е обявен. Има да се махат още някои неща от стадиона. Каквото остане, каквото е забравено, после всичко отива на боклука. Стартира ли процедурата с рушенето, няма връщане назад. Така че ЦСКА има два дни за окончателното изнасяне" - са казали от фирмата пред изданието. Междувременно ЦСКА подпомогна още един клуб със седалки от "Българска армия".

Ръководството на ЦСКА води разговори с Кюстендилеца и феновете за новия стадион

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички