Николич показа рани и обяви: Моци ме ритна умишлено!


Николич показа рани и обяви: Моци ме ритна умишлено!

1805 0

"Мисля, че Моци ме ритна умишлено". Това заяви нападателят на ЦСКА Стефан Николич и показа нараняванията си от бруталния ритник на румънеца.

Черногорският нападател пострада при гостуването на ЦСКА на Лудогорец в Разград, където получи зверски удар в ребрата от бранителя Козмин Моци.

"Имам спукано ребро. Малко ме боли и със сигурност няма да играя срещу Ботев. Ще почивам между десет дни и две седмици, зависи кога мине болката. Няма какво да коментирам тази ситуация. Съдията трябваше да я коментира и да извади червен картон. Моци ми каза след това, че не ме бил видял. Тогава и на мен така ми се стори, но после на видеото и снимките се вижда, че е различно. Ритна ме умишлено", каза Николич, който показа и белезите си след бруталния удар с крак на защитника.

По повод представянето на тима черногорецът коментира: "Всички се раздаваме на максимум. Надявам се отборът ни да се вдигне. Няма да се предаваме в борбата за титлата. Сега е моментът да сме всички заедно и отборът да се вдигне. В петък трябва да победим Ботев Пловдив", каза още Николич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички