Николай Гигов почна процедура по преименуване на клуба


Николай Гигов почна процедура по преименуване на клуба

1495 0

Собственикът на Локомотив (София) Николай Гигов продължава с плана по закриването на "железничарите", осигурявайки на Гриша Ганчев контрол върху тима и възможността да създаде свое ЦСКА.

Както е известно, вчера "Блиц" информира, че Гриша Ганчев е платил дълга на столичани към НАП, задействайки плана си да вземе контрол над марката ЦСКА, без Васил Божков, оставяйки клуба в "А" група.

Сега същата медия информира, че Гигов е предприел действия по промяна на името и седалището на отбора, който се очаква все пак да вземе лиценз за "А" група, стига от УЕФА да няма пречки за това.

"Президентът на Локомотив (София) в качеството си на акционер е отправил предложения за преименуване на клуба, промяна на седалището и адреса на управление и увеличаване на капитала. Документът е с дата 22 юни (вчера). Предложенията на Николай Гигов са приети и ще бъдат гласуване на Общото събрание на Локомотив на 9 юли. Стига, разбира се, идеята на новия проект да получи официалното одобрение от БФС и УЕФА", пише "Блиц".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички