Никой преди Ганчев не се е интересувал така от отбора, разкри Янев


Никой преди Ганчев не се е интересувал така от отбора, разкри Янев
Снимка: БГНЕС

1255 0

Гриша Ганчев е собственикът на ЦСКА, който най-много се интересува от отбора. Това обяви наставникът на "червените" Христо Янев в ефира на ТВ7. Той говори за отношенията си с ръководството и тези между тях.

"Инджов и Ганчев работят съвместно. Моят шеф е Пламен Марков и аз комуникирам с него най-често. Ганчев се интересува толкова много от отбора, колкото никой друг не го е правил преди", призна Янев.

Той говори и за селекцията в отбора, като заяви, че на този етап не са очаквани нови футболисти, нито пък някои от настоящите ще бъдат освободени.

"Всичко може да се случи на този етап. Не очакваме никой, но ако се появи някое сериозно име, може и да го привлечем. Иначе не мисля да се разделяме с повече от наличните футболисти, ако те продължат да се влагат така на тренировките. По принцип искахме да вземем и други играчи, но едни отказаха заради финансови условия, а други имаха по-различни виждания от нашите", сподели младият треньор.

Той заяви още, че ще предаде опита си в "битката" срещу своя характер като играч на възпитаниците си.

"Трябва да се контролирам и да бъда уравновесен. Допускал съм доста грешки като футболист, мислил съм си, че съм нещо повече от останалите. Сега трябва да обясня на тези играчи, че не трябва да допускат същото", сподели той.

"Това, което футболистите трябва да се настроят, е, че ще срещнем доста тежки противници. За някои това ще е нещо ново, други вече са играли в тази група. Разчитам на състезателите с опит", добави Янев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички