Нетипично омърлушен Стойчо: Всички ще губят точки при честна игра


Нетипично омърлушен Стойчо: Всички ще губят точки при честна игра

1822 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе странно притихнал след загубата от Локомотив (София) с 0:2 в първенството. Поражението попречи на "червените" да дръпнат с 6 точки на основния си конкурент за титлата Лудогорец. Младенов не се оправда със съдията, нито с лошия терен в "Надежда".

"Днес не видях поведение на отбор, който се бори за шампионска титла. Оставихме Локомотив да бъдат по-борбения отбор. Надявам се бързо да коригираме това", каза той след мача.

"Голямата отговорност, която поехме, доведе до това поведение на терена. Отборът трябва да се отърси, да играем по-успокоени. Бяхме изключително пасивни, липсваше агресия, липсваше движение, характерно за отбора от първия полусезон. Жалко, че загубихме двама човека днес. По принцип не трябва да се стига до такива картони, но съдията така е решил. Но все пак браво на момчетата и на феновете. Поведението им е шампионско. Може би те са единствените, които знаят как се печели титла", коментира треньорът след грешната стъпка.

Той разкритикува представянето на почти всичките единадесет, впоследствие девет свои на терена. "Не само Тони Силва, почти всички не бяха на добро ниво. Ако единият от двамата централни нападатели не се справя, имаме сериозен проблем. Николич игра на инжекции и бе на добро ниво. Орелиен се изгуби", констатира Младенов.

"Всички отбори ще губят точки, ако се играе честно на зеления терен", заключи Стойчо. Той бе категоричен, че ЦСКА ще търси победата срещу Берое в следващия кръг.

"От тук нататък ще бъде финал за нас. От тази гледна точка има повече нервност. Само трима са ставали шампиони", завърши наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички