Нестор Ел Маестро забива на пейката свой любимец


Нестор Ел Маестро забива на пейката свой любимец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8263 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро отново ще остави на пейката последното лятно попълнение на тима – Емануел Шакич. Така той няма да стартира  срещу Славия. Двубоят между двата тима е от 17:30 часа днес на стадион „Александър Шаламанов“.

ЛЮБИМЕЦЪТ НА СПЕЦИАЛИСТА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ШАНСОВЕТЕ СИ

32-годишният австриец  бе сред титулярите в последния кръг срещу Етър, но бе заменен още на почивката, която продължи цели 24 часа, от Матиас Фаетон. Той все все още не успява да се наложи като основна фигура на „Армията“, макар че получава много шансове за изява от Нестор Ел Маестро. Двамата са работили заедно в Щурм Грац, припомня „Тема Спорт“.

В титулярния състав за днешния мач се завръща капитанът Амос Юга, който не игра срещу Етър заради наказание за натрупани жълти картони, както и Фаетон. Националът на Гваделупа бе резерва в предишния кръг, най-вече заради нарушения му тренировъчен процес покрай ангажиментите със представителния тим на страната, за който вкара два гола.

Срещу болярите той влезе в ролята на ляв халф, а не е ясно дали днес Нестор Ел Маестро ще го използва отново в средата на терена или на върха на атаката, където да измести един от титулярите измежду Дюкенс Назон и Майкъл Естрада. Треньорът не възнамерява да прави промени в защитната линия на армейците.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Извади ли ЦСКА късмет? Острие на Славия отпада от битката

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички