Необмислената постъпка на Иван Турицов носи сериозни проблеми на Саша Илич


Необмислената постъпка на Иван Турицов носи сериозни проблеми на Саша Илич
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2711 0

Десният краен бранител на ЦСКА - Иван Турицов, едва ли ще запомни с нещо хубаво сблъсъка с Левски от 11-ия кръг на Първа лига, след като неговият отбор загуби с 0:2, а самият той си изкара директен червен картон.

Защитникът изпитваше доста проблеми с бразилеца Уелтън в хода на целия двубой, а в заключителните минути си изпусна нервите и го удари с лакът в лицето. След преглед на ситуацията с ВАР, главният съдия Драгомир Драганов изгони Турицов и "червените" доиграха мача с човек по-малко. 

"Тема Спорт" съобщава, че наказанието му ще бъде минимум за две срещи, което означава, че на 100% ще пропусне домакинството на Пирин Благоевград (3 октомври) и гостуването на Лудогорец (10 октомври), а Саша Илич ще трябва сериозно да умува с кого да го замени в стартовия си състав, тъй като младокът Асен Дончев е контузен.

Изданието допълва, че има и утежняващи вината обстоятелства, като например фактът, че играчът ръкопляска иронично на рефера и му подхвърли няколко думи, закривайки с ръка устата си. Всичко това може да накара Дисциплинарната комисия към БФС да "лепне" и по-голямо наказание на Турицов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Капитанът на ЦСКА: За феновете ни беше болезнено да ни гледат!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички