Нечуван отбор смачка ЦСКА в Испания


Нечуван отбор смачка ЦСКА в Испания
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1302 0

Южнокорейският Сувон Блууингс нанесе категорична загуба на ЦСКА с 4:0 по време на контрола в Испания. "Червените" заложиха на много експерименти, като треньорът Стамен Белчев изпробва различни схеми и играчи, но това се оказа катастрофално за крайния резултат.

ЦСКА експериментира и загуби с 0:4 от южнокорейския Сувон Блууингс в четвъртата си контролна среща от зимната подготовка. Два от головете бяха дело на бразилците в състава Жонатан и Сантош, а след това за 10 минути се разписаха Ки-Хун и Ки-тон.

В игра за 31-кратните шампиони се появи Кевин Кубамба, който вчера беше представен за ново попълнение на тима, но очевидно още не е в игрова форма и беше сред най-слабите на терена. През второто полувреме в игра влезе и дошлият на проби Рафаел Фонтеш, но той не впечатли с нищо и по всяка вероятност ще бъде отправен.

През целия мач завършващият удар на ЦСКА не беше на ниво, което се оказа решаващо за това тежко поражение. Сувон пък се възползва от положенията си и държеше инициативата през повечето време и накрая се поздрави с успеха.

Единствените проблясъци в нападението на "червените" се дължаха на Кирил Десподов, който напусна терена десет минути преди края на редовното време.

Това е второ поражение на ЦСКА по време на лагера в Испания, след като възпитаниците на Стамен Белчев загубиха с 2:4 от Рубин (Казан).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички