"Не всичко е по план": Ел Маестро отговори - ще си подаде ли оставката в ЦСКА?


"Не всичко е по план": Ел Маестро отговори - ще си подаде ли оставката в ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

6569 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след поражението с 0:1 срещу Черно море. Специалистът съжали за загубата, като все пак отличи, че неговият отбор е изиграл силно първо полувреме, но и че не е имало много чисти положения за гол като цяло в срещата.

Ел Маестро посочи какво липсваше на ЦСКА срещу Черно море

"Мисля, че започнахме много добре и изиграхме добро първо полувреме. Мисля, че можехте да видите желанието ни за победа. Изглеждахме в добро състояние и с добра енергия, но ни липспваше яснота. В самия мач нямаше много чисти положения за гол. А след това загубихме след една статична ситуация. Винаги може да се случи във футбола, много сме разочаровани.

Това е отборен спорт, но е и до индивидуалностите. Мисля, че всичките ми момчета играха както могат, дадоха най-доброто. Но ни липсваше качество днес.

Благодаря отново на феновете ни, отново бяха особено добри далеч от дома. Съжалявам, че не можахме да им осигурим резултата, който заслужаваха" - започна той.

ЦСКА загуби възловата битка с ЦСКА

Впоследствие бе запитан дали обмисля да подаде своята оставка след отдалечаването от титлата и след като от феновете на тима се чуха призиви за неговата оставка. Все пак Ел Маестро е категоричен, че е мотивиран да върши работата си.

"Не всичко върви по план, имаме нужда от повече точки. Ако питате мен лично - мотивиран съм да върша работата си. Уверен съм, че ще стигнем полуфиналите за Купата и че след това ще се върнем на победния път срещу Берое в шампионата. Вярвам и че от неизгодната ни позиция в класирането ще успеем да натиснем отборите над нас в класирането.

Нямаме много време да го мислим, ще се подготвим както се подготвяме за всеки мач. Ще опитам да вдигна момчетата, ще им кажа, че са добри играчи, каквито са. Уверен съм, че ще се справим" - завърши наставникът. Той ще трябва да се справя без Каранга в следващите мачове след червения картон на нападателя (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички