"Не е виновен само Ел Маестро": Красимир Чомаков скочи на футболистите на ЦСКА


"Не е виновен само Ел Маестро": Красимир Чомаков скочи на футболистите на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7044 0

Бившият футболист и треньор в ЦСКА - Красимир Чомаков, изрази недоволството си от видяното от своя любим отбор в последния кръг, а и в голяма степен през сезона като цяло.

Той изрази недоумение след страхотната игра на отбора и успеха му срещу вечния съперник Левски, последвани от срамната загуба с 1:2 от Пирин в петък вечер.

Пред "Мач Телеграф" бившият дефанзивен състезател хвърли част от вината върху треньора Нестор Ел Маестро. Според него обаче, такава имат и играчите, които не демонстрират постоянство.

Още: ЦСКА честити 33-тия рожден ден на Фернандо Каранга

"Доста изненадващо е, след като си победил Левски, да загубиш от Пирин Благоевград. Ел Маестро каза след мача, че е имало вирус. Искам да кажа, че този вирус е, откакто е дошъл той и продължава. За съжаление не намираме лек. Колкото и неприятно да звучи, е така. Трябва да си кажем истина и да не се заблуждаваме", започна Краси и продължи.

Красимир Чомаков: Не само Нестор ел Маестро е виновен за спада в ЦСКА

Не само треньорът е виновен!

"Не знам каква е причината. Не мога да кажа дали Нестор Ел Маестро трябва да си тръгне. Има си ръководство, което взима тези решения. Това, което наблюдавам, не отговаря на това, което ЦСКА трябва да бъде. Този отбор и тази година не успя да се пребори да стане шампион. И тази година всичко е ясно. Не бива да хвърляме вината изцяло на треньора. Всички имат вина! За мен е необяснимо как може да играеш толкова надъхано срещу Левски, а срещу Пирин де се сгромолясаш по този начин.

Още: Багерите на стадион "Българска армия" изринаха и Сектор Г (ВИДЕО)

Респект за отбора на Пирин, защото заслужено спечелиха. Момчетата показаха добра игра и се хвърлиха. Иван Тасев вкара много хубав гол. Може би ще стане част от ЦСКА, но да видим. Той е талантливо момче и има качества", добави той.

Какви са целите на "червените"?

"За ЦСКА остана да се бори за Купата на България и да не изпусне второто място. Възможно е и него да напуснем, ако продължаваме така. Разликата с Черно море е минимална. Всичко може да се случи. Има още мачове до края на сезона и ще е много трудно. Феновете искат победи, но искат да виждат и добра игра. Късметът покри ЦСКА в някои срещи, но избяга. Като не показваш добра игра, няма как да го задържиш при себе си", завърши Красимир Чомаков.

Полицията отнела пиротехника от феновете на ЦСКА за над 1000 лева преди дербито с Левски

Нова серия, здраво надграждане и пак три гола от ЦСКА II преди дербито с ЦСКА 1948

Скаут на Люцерн дойде за българска звезда на Славия, но гледа и ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички