На кръстопът: ЦСКА взима Данило Асприля, но продава големия си голмайстор Дюкенс Назон?


На кръстопът: ЦСКА взима Данило Асприля, но продава големия си голмайстор Дюкенс Назон?
Снимка: Ivan S. Ivanov, Ilian Telkedjiev LAP.bg

5326 0

Въпросителните около летния трансферен прозорец в ЦСКА не са малко. До момента "армейците" осъществиха както продажби, така и доста гръмки покупки, но изглежда нямат намерения да спират.

Въпреки че 31-кратните шампиони се подсилиха със звездно дуо в атака - Майкъл Естрада и Матиас Фаетон, форматът на нападението на Саша Илич все още не е избистрен. 

Неяснотите 

Две са все още неизвестните в атакуващата мощ на "червените". Не е ясно дали голмайсторът от изминалия сезон Дюкенс Назон ще продължи на "Армията". Едно от най-силно желаните попълнения в лицето на Данило Асприля пък продължава да бъде здраво държан от настоящия си тим Бейтар.

 

Още промени в предни позиции

"БЛИЦ" информира, че в офисите на родния гранд вече е простигнало официално предложение за правата на Назон. То идва от Франция - родното място на хаитянския национал. Други възможни за него дестинации са Китай, както и Близкия изток. Твърди се, че офертата на китайците към момента е най-изкусителна, но все още не е ясно мнението на нападателя, който обмисля възможността да се върне в родината си.

В Борисовата градина определят потенциалната продажба на тарана като почти сигурна. Тя най-вероятно ще бъде факт, ако Асприля все пак успее да облече червената фланелка.

Каква е последната пречка това да се случи?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички