Много сериозни наказания чакат Каранга след изцепките в мача с Лудогорец


Много сериозни наказания чакат Каранга след изцепките в мача с Лудогорец
Снимка: CSKA.BG

3261 0

До сериозни санкции може да доведе поведението на Фернандо Каранга в мача с Лудогорец, пише "Тема спорт". Неговият втори престой в ЦСКА може вече да е приключил, при това безславно.

Изцепките на Каранга

Бразилецът си изкара втори директен червен картон за полусезона в Разград. Той се включи активно в сблъсъците след гола на Квадво Дуа от дузпа за 3:1. В един момент нападателят удари с ръка в лицето защитника Сон, което му коства мястото на терена.

Бразилецът удари съперник, крещя на съдията и опита да го наплюе

Каранга не спря дотук, а се разкрещя в лицето на съдията Волен Чинков и опита дори да го наплюе. Какво ще бъде наказанието на Каранга зависи от доклада на реферите и съдийския наблюдател.

Какво предвижда правилникът?

Член 22 на Дисциплинарния правилник предвижда "удар в главата на състезател при спряна игра" да се наказва със спиране на състезателни права за 4 мача и глоба от 1000 лева. Санкцията за "наплюване на състезател или друго лице при спряна игра" коства забрана за 2 мача и глоба от 400 лв. за "обида на длъжностно лице при спряна игра" следват 2 срещи наказание и глоба от 3000 лева.

Бразилецът може да е изиграл последния си мач за ЦСКА

Бъдещето на футболиста почти не е свързано с ЦСКА, тъй като клубът не планира да активира клаузата за удължаване на договора му. Така мачът с Лудогорец, завършил скандално за него, може да е последният за Каранга с червената фланелка.

Какво ще е наказанието на бразилеца ще стане ясно във вторник, когато ще излязат решенията на Дисциплинарната комисия след 32-ри кръг в Първа лига. А реферът на двубоя - Волен Чинков, също е пред наказание

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички