Младенов във фаза: Външни фактори целят да дестабилизират ЦСКА


Младенов във фаза: Външни фактори целят да дестабилизират ЦСКА

1225 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов излезе с официално обръщение в клубния сайт, в което коментира атаките към столичния тим от страна на „външни фактори“.

"Всички ние станахме свидетели как в последните дни външни фактори, водени от чужди интереси, нагнетиха напрежение около нашия клуб. Един разговор между мъже, между ръководители, треньори и играчи, отприщи елементарно скалъпени "раздори" с цел да се дестабилизира ЦСКА.

Уверявам Ви, че това ни прави още по-задружни и сплотени. Като старши треньор съм категоричен, че подобни ходове, дело на странични за клуба хора, амбицират двойно мен, целия ми екип, футболистите, ръководството и привържениците. Повече от всякога сме едно цяло. Заради такива зле прикрити атаки съм уверен, че в ЦСКА сме на прав път. За пореден път заявявам, че вярваме дълбоко и безрезервно на Александър Томов и Александър Тодоров.

Сигурен съм, че ние ще направим така, че всички останали да се убедят и усетят, че "Заедно можем всичко!" Убеден съм, че червената общност е могъща по силата си и несравнима в обединението и подкрепата си към ЦСКА. Нищо няма и не може да ни спре да защитаваме винаги и навсякъде по терените честта на Клуба и отбора".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички