Младенов разкри кой ще направи мача на живота си срещу "извънземния" Лудогорец


 Младенов разкри кой ще направи мача на живота си срещу "извънземния" Лудогорец

1368 0

ЦСКА и Лудогорец се срещата след паузата в "А" група в сблъсък на върха в "А" група. Коментарите за мача вече започнаха. Треньорът на "червените" Стойчо Младенов разкри, че намиращият се в слаба форма Апостол Попов със сигурност ще е титуляр срещу шампионите и ще направи мача на живота си. Днес той игра като десен бек срещу Хасково и не се представи на ниво. Младенов бе запитан дали няма намерение да смени поста му и да го пусна като ляв бек в следващия мач.

"Нямам намерение да пускам Апостол ляв бек. Това че в 2-3 мача не е играл, не значи, че няма игрова практика. 100% залагам на него следващия мач срещу Лудогорец. Познавам го, знам, че ще направи мача на годината срещу Хасково. Взел си е поука от грешките", каза Младенов.

"Готови сме за срещата с Лудогорец. Виждате, държим постоянство, имаше лек срив срещу Монтана за Купата, но благодарение на добрите игри сме на първо място в "А" група. Лудогорец е на съвсем друго ниво за България. Нищо не им липсва. Всичко е като в големите клубове. Като извънземни са", добави треньорът пред диема.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички