Мисия "Нов нападател в ЦСКА" се провали


Мисия "Нов нападател в ЦСКА" се провали
Снимка: БГНЕС

1155 0

ЦСКА не успя да привлече нападателя Гилерме Делаторе в последния ден от трансферния прозорец. "Червените" не са постигнали договорка с неговия клуб Атлетико Паранаензе за формата, под която да бъде взет, пише "Тема Спорт".

Делаторе е бил на челно място в списъка за селекция на ЦСКА за върха на атаката и от клуба до последно са се опитвали да го уредят. Основната опция е била Делаторе да премине под наем в Борисовата градина, но бразилският клуб не е искал. И в заключителния ден от трансферния прозорец "червените" са прекратили преговорите.

Така привличането на нападател остава за зимата. Дотогава в ЦСКА ще разчитат основно на Каранга, а в случай на контузия или наказание ще се прибягва към Кубемба или Милчо Ангелов. Кулма също може да бъде преквалифициран на върха на атаката.

През лятото клубът се раздели с вътрешните халфове Давид Симао и Петрус Бумал, както и с офанзивните играчи Арсенио и Педро. "Червените" взеха вратаря Черниаускас, централния защитник Барт, вътрешният халф Лое и двама атакуващи футболисти - Тиаго Родригес и Енрике Рафаел.

ЦСКА вече следи футболисти, които евентуално ще опита да привлече през януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички