Мениджър: ЦСКА ми дължи комисиона за Кукоч


Мениджър: ЦСКА ми дължи комисиона за Кукоч

1306 0

Мениджърът Мариано Бидзари разкри интересни подробности около преминаването на Тончи Кукоч в ЦСКА. Пред "Тема Спорт" италианският агент говори за качествата на хърватина и тези на друго от новите попълнения - Серджиу Буш.

"Аз доведох Кукоч в ЦСКА. Той напусна Бреша, тъй като италианците бяха прехвърлили тавана на заплатите и трябваше да намалят бройката на играчите си. Предложих Тончи на ЦСКА и впоследствие се получи много добра сделка. За Кукоч са платени 0 евро от клуба и той пристига като свободен агент. Единственото, което трябва да платят от ЦСКА, е комисиона на мен, която обаче е в малък размер", заяви Бидзари.

"Кукоч хареса много Стойчо Младенов. Треньорът настояваше бранителят да подпише с клуба и Тончи също реши, че ще е добре за него да отиде в България: Тогава преговорите станаха далеч по-леки. Кукоч дори се съгласи на по-ниска заплата, отколкото тази, която получаваше в Бреша. Гарантирам, че Тончи ще играе добре, стига всичко около него да е наред -като например заплатите да се плащат навреме. За Серджиу Буш мога да кажа, че е способен да вкара 20 гола. Ако играе редовно, ще израства от ден на ден", добави още агентът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички