М'Боли е сред вратарите на годината според goal.com


М'Боли е сред вратарите на годината според goal.com

1962 0

ЦСКА получи ново признание в световен мащаб, като изданието goal.com номинира Райс М'Боли за вратар на 2014 година. Националът на Алжир, който възроди кариерата си на "Армията" през пролетта, а през лятото се показа в целия си блясък на световните финали, е в компанията на много величия.

"Забравете Касияс, Лорис или Буфон! Това не беше тяхната година", започва материалът. М'Боли е в компанията на световния шампион Мануел Нойер, вратарят на Нигерия Винсент Ениеама, италианеца Сиригу, американеца Тим Хауърд, Гийермо Очоа от Мексико и Кейлор Навас от Коста Рика.

Райс е представен като един от брадатите вратари, които са били анонимни доскоро, но са познали славата на световните финали в Бтазилия.

"Написахме историята на алжирския футбол. Играхме сртещу бъдещиуя световен шампион Германия. Казаха ни, че няма какво да губим и да се забавляваме на терена. Мисля, че направихме точно това, заяви вратарят. Алжирецът игра в ЦСКА, преди да премине във Филаделфия Юниън през лятото, след като стана един от героите на Мондиал 2014. Той направи 11 спасявания срещу Германия, някои от които бяха много впечатляващи", пишат за Райс от goal.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички