Мауридес крие тъмна страна: С години не плащал издръжка на дъщеря си


Мауридес крие тъмна страна: С години не плащал издръжка на дъщеря си
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3421 0

Новото острие на ЦСКА Мауридес спечели феновете още от дебюта си с червената фланелка. Само за няколко мача в отбора бразилецът вкара 3 важни попадения и загатна за сериозен потенциал, който ще накара привържениците да забравят за бягството на Фернандо Каранга.

Публикация в португалски и бразилски медии с давност 2 месеца обаче постави под въпрос човешките качества на Мауридес. Според "O Jogo" и "Diario Catarinense" нападателят наскоро е получил присъда лишаване от свобода, тъй като редовно не е плащал издръжка на 4-годишната си дъщеря.

Делото е заведено през 2013 година, когато Мауридес играеше за Интернационал. Тогава той пропуска да плати издръжката на детето и това продължава и през следващите години, когато преминава под наем в Атлетико Гояниензе.

Заради това Мауридес не е могъл да замине за Европа през 2017 година, тъй като паспортът му е бил блокиран. Едва когато плаща част от дължимата сума, той е пуснат да напусне Бразилия. През тази година той играе за португалския Беленензеш.

Според адоката на играча - Леон Фалчао, Мауридес не е бил уведомен лично за плащането на дълга и е подал жалба до Съда на Рио Гранде де Сул.

Не е ясно дали жалбата на играча е била уважена и така той е избегнал затвора, или пък е изчистил задълженията си, за да може само 2 месеца по-късно да дойде в ЦСКА. В Instagram профила на футболиста той демонстрира, че има жена до себе си, както и малка дъщеря. Не става ясно дали това е същото дете, за което не е плащал издръжка, или той е създал ново семейство, въпреки младата си възраст - Мауридес е на 24 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички