Марков: Коалиция между Левски и ЦСКА е все едно да има такава между Барса и Реал


Марков: Коалиция между Левски и ЦСКА е все едно да има такава между Барса и Реал
Снимка: БГНЕС

2441 0

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира всички актуални теми около "червените", както и възможна ли е коалиция между Левски и ЦСКА срещу Лудогорец, за каквото намекна Ангел Петричев от Лудогорец.

"За мен в личен план никога не съм имал съмнения относно намеренията на нашите собственици. Те отдавна бяха афиширани по отношение на емблемата. За някои от нашите привърженици бъдещето беше неясно и сега това закупуване на емблемата успокои феновете. Имаше голям прираст на феновете на мача ни с Етър и това означава, че по-голямата част от тях припознават настоящия ЦСКА. Защо толкова късно бе купена емблемата? Това е един технически въпрос, на който могат да отговорят само собствениците.

Феновете ни трябва да са благодарни, че те направиха това досега. Не бива да се разглежда като даденост и закономерност. В предходни години ЦСКА бе почти пред отказване, със задължения към стотици организации. Беше много тежка ситуация. Имаше емитиране на акции и знаете каква сума беше събрана", заяви Марков по повод платената емблема пред Diema Sport. 

"По този начин той показа какъв е бил българският футбол преди години. Това показва колко гнили са нещата. Не очаквайте от мен аз да опровергая Гриша Ганчев за това, което той е правил преди години. Това с г-н Петричев е една закачка. Аз съм от много години съм във футбола и не си спомням да е имало коалиция между Левски и ЦСКА. Все едно между Милан и Интер или Барселона и Реал да има коалиция. За нападките между собствениците на грандовете? Аз не съм собственик на клуба, въпросът трябва да бъде отправен към тях. Това е тяхно право, така те преценяват". Гриша Ганчев публикува днес своя отговор към обвиненията на Петричев. Ето какво отговори босът на "червените", използвайки дори латински език.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички