Манджуков: "Титан" остави най-тежкото бреме на ЦСКА


Манджуков: "Титан" остави най-тежкото бреме на ЦСКА

1670 0

Един от големите акционери в ЦСКА - Петър Манджуков разкритикува босовете на "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов за начина, по който клубът е трупал задължения под тяхно ръководство.

"При тях клубът е трупал задължения по един криминален начин. Това е най-тежкото бреме на ЦСКА. Даваме пари в грешна посока, вместо да ги вложим в школата или отбора. Това не са инвестиции, а хвърлени пари за едни безумни договори. Щом усетиха, че имаме пари, отново се появиха куп претенции. Това ще има своите последици. Трябва някаква промяна. Не искам да изглеждам като будала, който пълни джобовете на такива хора", каза Манджуков по време на коледното парти на "червените".

Той е на мнение, че между лидерите в класирането - ЦСКА и Лудогорец, не бива да има напрежение, каквото се получава в последно време.

"Познавам Домусчиев отпреди да направи блестящата си бизнес кариера и да инвестира в Лудогорец. За мен не е редно да има напрежение между водещите клубове", каза Манджуков.

"Действително питах Домусчиев колко влага в този толкова успешен проект", заяви той по повод информацията, че е поискал от бизнесмена да му разкрие заплатите на треньорите и футболистите на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички