Манджуков се нахвърли на Тодоров за Стойчо, той увърта


Манджуков се нахвърли на Тодоров за Стойчо, той увърта

2407 0

Главният акционер в ЦСКА Петър Манджуков скочи на Александър Тодоров пред медиите, след като обяви, че лицензът на ЦСКА е спасен.

Причината за излбика на ярост на сторителния предприемач е Стойчо Младенов и колосалната заплата, плащана на Екзекутора на Ливърпул.

"А същият този човек, ще ви покажа във вторник, колко е получил господин Стойчо Младенов като главен треньор от момента, в който ние финансираме. И защо не са платени заплатите на чистачките, на хората, които перат екипите, на обикновените хорица, защо не са платени заплатите? А този велик патриот на ЦСКА, само доколкото знам аз, 220 хиляди му дадохте тази година на господин Младенов? Питам господин Тодоров. Питайте го конкретно. И благодарение на него отборът играе по този начин", заяви Манджуков.

След като въпросите на Манджуков бяха отправени към Александър Тодоров, то вече бившият изпълнителен директор на тима започна да шикалкави, обяснявайки за предишното ръководство и Лудогорец.

"Не знам къде са внесени парите, но Александър Томов не е участвал. 220 хиляди лева е заплатата, която Стойчо Младенов е получил ли? Ще направим справка. Парите може да излязат и повече“, сподели Тодоров и продължи.

„Знаете в какво състояние бе ЦСКА през 2013 година. Задължения не са трупани, напротив. Александър Томов е покрил, каквото е могъл. Още при миналия лиценз извадихме списък, на всичко, което бяхме приключило като случаи“, добави изпълнителният директор на ЦСКА.

„Ако не се дават средства за издръжка, всеки един клуб ще бъде закрит, дори и Лудогорец. Г-н Домусчиев два месеца да не дава парите необходими за издръжка и Лудогорец ще престане да съществува

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички