Майкъла: Стойчо ще направи ЦСКА шампион, проблемите идват после


Майкъла: Стойчо ще направи ЦСКА шампион, проблемите идват после
Снимка: БГНЕС

2556 0

Бившият директор в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира положението в клуба пред вестник "7 дни спорт":

 

Победата на ЦСКА над Ботев (Пд) беше очаквана. Това е най-позитивният отбор в българското първенство. Така както вървят нещата, ЦСКА ще е шампион с поне пет точки разлика! Стойчо Младенов и Сашо Томов доказаха, че са тандем, който знае как да донесе титлата за "армейците". За тях проблемите идват след това...

Определено може да се каже, че ЦСКА не игра добре през първото полувреме срещу Ботев. Халфовата линия на столичани беше мудна и неориентирана. Ботев имаше сериозно превъзходство, но дори и в тази ситуация ЦСКА имаше положения за гол, които не бяха реализирани. Адмирации за Стойчо! През втората част направи много силни смени. Галчев разнообрази играта в средата на терена, същото важи и за Платини. Холандецът и Тони Силва си паснаха идеално, което си пролича и при гола. Младенов тактически надигра Вили Вуцов. За втори пореден мач Стойчо показва много добра тактическа дисциплина и отлично чувство за смените. Това говори, че познава много добре своя отбор. Приятно впечатление ми направи и физическата мощ на "червените", които през второто полувреме изглеждаха много свежи. Чест му прави на Вальо Илиев, че с тази сериозна контузия играе за ЦСКА. Дано не си повреди ставите, защото не е на 20 години и си е доста опасно.

На другия полюс беше положението с Вили Вуцов. Той сбърка със смените. Не трябваше да пуска в игра тромавия Александър Колев, който стана лесна плячка за отбраната на домакините. Пламен Николов пък стана за смях срещу Платини при положението, когато беше надигран от Луис, а след това и падна попадението в мрежата на Стаховяк. Ботев трудно може да иска нещо повече, тъй като нямаха нито една чиста ситуация за целия мач.

Поздравления за Сашо Томов, който пусна в експлоатация сектор "Г". Отдавна там не бяха присъствали толкова много фенове, които създадоха уникална атмосфера за футбол. Въпреки всичко Томов прави всичко най-добро за клуба в тази тежка ситуация. Той трябва да се оправя с безумни договори, които в миналото са били подписвани с анонимни футболисти, а сега клубът им плаща неустойки. Той не е виновен за настоящата ситуация, но когато купуваш едно дружество, то има както много активи, така и пасиви.

В същото време е видно, че Лудогорец не обръща внимание на "А" група. Хората са влезли в едно друго европейско ниво. Нашето средно балканско първенство изобщо не ги касае. Изобщо не се съгласявам с мнението, че "орлите" са играли с резервния си тим. Дерменджиев заложи на 7 титуляри! А с какво по-слаби от другите пък са и т.нар. "резерви" като Мисиджан и Кишада?! Разградчани все още живееха с емоциите от великолепния мач срещу Реал (Мадрид). Лично аз не вярвам, че лудогорци ще наваксват изоставането си от играещия добре тим на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички